Muuttopalvelut

Ripeä ja luotettava muuttopalvelu
tarpeenne mukaan

Ja-Ki Muuton muuttopalvelut ovat juuri sitä, mitä täyden palvelun muuttopalveluiden kuuluu olla – luotettavaa ja ammattitaitoista toimintaa. Tarjoamme tarpeittesi mukaan räätälöidyt muuttopalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa –akselilla. Kysy muuttoja myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ottamalla meihin yhteyttä.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut muuttoa varten kätevästi yhdestä paikasta. Kauttamme saat niin muovisia kuin pahvisiakin muuttolaatikoita.

Vaivattomasti tarjoamme myös varastointipalvelut meidän omissa tiloissa.

Hoidamme sekä kodin että yritysten muutot nopeasti ja joustavasti juuri silloin, kun sinulle sopii. Tarjoamme palveluitamme kaikkialla Suomessa ja ulkomailla EU:n alueella.

Monipuoliset muuttopalvelut käytössäsi:

  • Kodin muutto
  • Yritysmuutto
  • Ulkomaanmuutto
  • Varastointi
  • Pakkaus- ja suojauspalvelu
  • Kuolinpesät
  • Muuttotarvikkeet
  • Muuttosiivous
Pyydä tarjous

Järkevä hinta

Hinnoittelumalleja meillä on kaksi. Joko tuntilaskutteinen tai kiinteä urakkahinta.

Urakkahinnoittelussa tulemme käymään luonasi maksutta ja teemme arvion muuton kestosta ja sen perusteella kiinteän hintatarjouksen.

Turvallinen ja luotettava

Toimintamme on vakuutettua. Jos tavaraa sattuu jostain syystä naarmuuntumaan tai rikkoontumaan muuton yhteydessä, niin korvaamme sen sinulle tietysti.

Ripeä, vaivaton, helppo

Kun kokeneet muuttomiehet kantavat koko ajan tavaraa ja yksi pakkaa niitä oikeaoppisesti autoon, niin muutto hoituu helposti vaikka arki-iltana. Muutto ei ole ammattilaisille niin työläs prosessi, kuin mihin kuluttaja on tottunut, vaan nopea ja vaivaton.

Muuttopalvelun hinta

Muuttopalvelumme on Helsingin Sanomien tekemän muuttofirmavertailun mukaan pääkaupunkiseudun kustannustehokkain. Hinnoittelemme muutot kahdella eri tyylillä – joko tuntihinnoitteluna tai urakkahinnoitteluna. Tuntihinnoittelussa laskutus alkaa silloin, kun saavumme pihaasi ja loppuu, kun viimeinen tavara on kannettu uuteen osoitteeseen. Urakkahinnoittelussa annamme sinulle kiinteän hintatarjouksen arviointikäynnin perusteella.

Teemme muuton nopeasti ja vaivattomasti

Meidät tunnetaan siitä, että reagoimme nopeasti ja pystymme palvelemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Käytännössä jos tarvitset apua, niin pääsemme auttamaan saman tien. Ei niin akuuteissa tilanteissa vastaamme tarjouspyyntöösi viimeistään seuraavana päivänä. Yleensä aiemmin.

Jos haluat muuttosi sujuvan ripeästi, varmasti ja vaivattomasti kohtuulliseen hintaan, niin meidän muuttopalvelut ovat erittäin hyvä valinta, koska niin me olemme muuttaneet jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaitamme. Lähetä tarjouspyyntö tai soita 040 817 9780.

Hyödynnä ilmainen arviointikäynti

Käymme mielellämme luonasi ennen kuin ostat muuton meiltä. Se ei sido sinua mihinkään vaan näin voimme antaa kiinteän hintatarjouksen muutolle, koska näemme tavaran määrän ja muuttoympäristön. Siten pystymme arvioimaan muuton keston ja antamaan kiinteän hinnan.

Neuvomme myös tavaroiden pakkaamisessa, jotta muutto sujuu mahdollisimman jouhevasti. Näin meidän työ helpottuu muuttopäivänä, mikä on meidän molempien etu.

Asiakkaat ovat pitäneet valtavasti siitä, että käymme heidän luonaan ennen kuin he ovat valinneet muuttofirman, jolta ostavat muuton. Näin saat varmuuden siitä, että olet tekemisissä ammattilaisten kanssa.

Meillä on korkein AAA-luottoluokitus, pitkä kokemus ja lääninhallituksen myöntämä EU:n Yhteisölupa ammattimaista liikenteenharjoittamista varten (lupanumero 295483).

Kuljetuksemme ja toimintamme ovat vakuutettuina LähiTapiolassa.

Pyydä tarjous